Demo aspiratoare Ruwac Contact

Daca doriti sfatul unui expert sau o demonstratie practica la sediul Dvs, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Vom fi bucurosi sa va ajutam…

Linkedin

E-mail: ruwac@deltaevent.ro

Tel: + 40 374 956 600


Fax:+ 40 372 008 746

Ruwac Industriesauger GmbH Parteneri: Made in Germany We vacuum everything Aspiram chiar orice - eficient si in siguranta absoluta

Login distribuitori:

Conditii generale:

DELTA EVENT SRL ©2013-2015

Misiunea esentiala a companiei DELTA EVENT SRL este sa ofere clientilor cea mai buna selectie de produse si solutii de aspiratie industriala, prin care sa-si protejeze angajatii si afacerea de riscurile care pot fi provocate de substantele periculoase folosite sau rezultate in decursul activitatilor lor industriale.


Telul nostru este sa depasim permanent asteptarile si sa OFERIM CEA MAI BUNA SOLUTIE, care inglobeaza numai produse inovative, de cea mai inalta calitate si cu cea mai mare valoare PENTRU CLIENT.


Avand in vedere aceste pricipii de baza, DELTA EVENT SRL a ales sa fie partenera in Romania cu firma Ruwac Industriesauger GmbH prin care ofera o gama extinsa si specializata de solutii si echipamente de aspiratie si filtrare industriala.Solutii si echipamente care inglobeaza inalta tehnologie si confera utilizatorilor performanta in exploatare si siguranta absoluta pentru aspiratia in zone periculoase, calificate ATEX.

Ne bucuram de o experienta vasta in domeniul industrial dobandita de-a lungul a 25 de ani ca angajati in diverse firme locale si multinationale de renume, de instruirea tehnica, asistenta permanenta, instrumentele de proiectare si experienta partenerilor nostri si beneficiem de capacitatea de a asista clientii pentru a alege cea mai buna solutie pentru aplicatia propusa. Facem acest lucru clar , prin argumente bazate pe calcule ingineresti si solutii tehnico-economice comparative in asa fel incat solutia propusa sa aiba cea mai mare valoare pentru client.

Toate echipamentele furnizate beneficiaza de garantia producatorilor. Lucrarile de intretinere si reparatii in garantie si pe baza de contract post-garantie se realizeaza de personal de service autorizat. Piesele de schimb originale sunt furnizate pe baza de comenzi/contract pe toata durata de viata a produselor.

Realizam proiectele la cheie cu ajutorul partenerilor nostrii si a furnizorilor de servicii testati si evaluati in asa fel incat specificatiile si timpul de realizare a diverselor faze ale proiectelor sa fie respectate conform contractelor.

Solutiile si produsele noastre sunt in totalitate conforme cu reglementarile tehnice si legale din Romania si Comunitatea Europeana. Certificarile obligatorii pentru produsele si proiectele livrate sunt realizate de organisme de certificare autorizate la nivel national sau international.

Solutiile noastre sunt bazate pe colaborarea dintre fabricant, proiectant, integrator si CLIENT in asa fel incat sa ajungem la cea mai valoroasa solutie. Culegerea informatiilor despre aplicatie, alegerea solutiei, calculul de dimensionare, alegerea echipamentelor si ofertarea se realizeaza in echipa pentru garantarea rezultatelor, clientul avand importantul rol de a furniza datele initiale de calcul si de a alege solutia cea mai valoroasa pentru el.

  Expertiza inginereasca

  SERVICE autorizat

  Proiecte la cheie

  Produse certificate 100 %

  Solutii colaborative, angajament colectiv

PERFORMANTA GARANTATA PENTRU ASPIRATIA IN SIGURANTA ABSOLUTA