Demo aspiratoare Ruwac Contact

Daca doriti sfatul unui expert sau o demonstratie practica la sediul Dvs, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Vom fi bucurosi sa va ajutam…

Linkedin

E-mail: ruwac@deltaevent.ro

Tel: + 40 374 956 600


Fax:+ 40 372 008 746

Ruwac Industriesauger GmbH Parteneri: Made in Germany We vacuum everything Aspiram chiar orice - eficient si in siguranta absoluta

Login distribuitori:

Conditii generale:

DELTA EVENT SRL ©2013-2015

Inlaturarea spanului, a pulberilor si a prafului fin cu ajutorul aspiratoarelor de inalta performanta este esentiala nu numai pentru mentinerea unei bune curatenii, dar mai mult de cat atat pentru sanatatea si siguranta la locul de munca. In particular, praful extrem de fin care “pluteste” in aer este repede inhalat si depozitat in plamani. Acest lucru are in cele din urma impact asupra sanatatii si poate fi efectiv inlaturat  prin folosirea unui sistem centralizat de aspiratie RUWAC.

Multe materiale elibereaza praf in procesul de prelucrare, o parte dintre ele praf extrem de periculos. De la sare la nisip, de la faina la fibra de sticla, de la firimituri de biscuiti la plastic, de la reziduri laser la pulberea de la tuburile fluoresente, celuloza, pietris sau ciment - aspiratoarele industriale si sistemele centralizate de aspiratie RUWAC ofera o performanta remarcabila in toate clasele de filtrare a prafului. Alegerea unui aspirator corespunzator depinde de locul unde este folosit.

Indiferent daca este folosit in interiorul atelierului sau in afara lui, cu functionare continua sau doar ocazionala, pentru mobilitate sau pentru aplicatii de mari dimensiuni stationare, pentru volume mici sau mari va putem oferi aspiratorul industrial corect personalizat pentru controlul total la prafului.

Deci puteti respira usurat si astazi si in viitor.

De  la  firimiturile  de  biscuiti pana la granule de plastic, de la pulberea de laser  pana   la  praful  cu mercur din tuburile fluorescente aspiratoarele RUWAC pot face fata.

Aspiratoare pulberi  Ruwac

De la span grosier,

pana la cel mai fin praf,

aspiratoarele noastre

aspira orice material.

Descarca o brosura : Aspiratoare industriale monofazate Aspiratoare industriale cu actionare directa Aspiratoare in clasa H si H2 Aspiratoare industriale trifazate Aspiratoare cu motoare pe benzina Aspiratoare industriale trifazate de mare capacitate Aspiratoare industriale de foarte mare capacitate Extractoare de praf Sisteme de aspiratie centralizate

Aspiratoare moniofazate

Aspiratoare trifazate

Aspiratoare clasa H si H2

Cu actionare directa

Cu actionare pe benzina

Cu motoare inductive

De foarte mare capacitate

De mare capacitate

Extractoare de praf

Sisteme centralizate

Aspiratoare de mare capacitate Aspiratoare industriale cu filtrare in clasa H

Aspiratoare in clasa H